Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Призив за дарение за църквата в село Нейково

25 септември 2018 12:56, Калчо Василев (ДейтаМплант ООД)
Излъчване: Сливен НЕТ преди 7 месеца, брой четения: 713
църквата в село Нейково

За довършване изографисването на сводовете на църквата Св.Троица в сливенското село Нейково са необходими още около 15 000 лева. В момента на кредит и на добра воля се довършва първият свод.

 

Църквата в село Нейково е построена някъде около 1812 година. Първите запазени към момента икони в нея са от 1824 година. Миналата година тя е била ограбена, крадците са били заловени но нито са върнали иконите нито са платили исканото обезщетение.

 

За всеки, който желае и може да направи дарение:

 

Александър Титоренков - GSM: 0884 452997

Снимки

църквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейковоцърквата в село Нейково