Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Председателят на ЕП Антонио Таяни: България се развива и разкрасява непрекъснато

08 ноември 2018 09:35, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 5 години, брой четения: 1204
-------

От посещенията си в България имам отлични впечатления. Местната власт в България работи в интерес на гражданите и в резултат на това страната непрекъснато се развива и разкрасява. Това заяви председателят на Европейския парламент Антонио Таяни по време на срещата си с Цветан Цветанов и кметове на областни градове в България, избрани от листата на ГЕРБ. Срещата се проведе в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки.

Антонио Таяни поздрави българските кметове за приноса им за модернизацията на българските общини и за осигуряването на достойна среда за живот и просперитет на гражданите. Той пожела успех на кметовете на предстоящите местни избори догодина и изрази увереността си, че в крайна сметка ГЕРБ ще се поздрави с победата, защото хората виждат положителната промяна в последните години. „За местната власт е много важна подкрепата на правителството. Ето защо поздравявам правителството на Бойко Борисов за отличната работа и редицата направени реформи“, посочи Таяни.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на свой ред информира председателя на ЕП, че в момента в България е в ход процедурата по приемането на държавния бюджет за 2019 г., който е най-добрият в последните години.