Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

38 ГОДИНИ СУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ"

09 ноември 2018 11:43, Невелина Кикьова (X СОУ )
Излъчване: СУ "Й. Йовков" (X) преди 4 месеца, брой четения: 155
Снимка 1

Днес, 9 ноември, нашето училище за 38-ми път празнува своя патронен празник. Това е денят, в който преди 138 години се е родил един от класиците на българската литература Йордан Йовков.

Необикновени, неповторими и незабравими са годините за всеки, прекрачил прага на СУ "Йордан Йовков".

Нашите 38 години са история, опит, традиции и иновации.

На празничния тържествен концерт в училищната зала за творчество и изяви "Слънце" талантливите ни ученици поздравиха своите връстници, учители, родители и гости с много песни и рецитаторски изяви. За пръв път прозвуча и училищният химн с автори Христо Батинков и Иван Кавръков. Бяха връчени награди на най-добрите участници в редица училищни инициативи, конкурси, състезания и др.

Пепа Чиликова - заместник - кмет на Община Сливен, връчи Поздравителен адрес от името на кмета на общината Стефан Радев.

Нашият празник споделиха Йорданка Стоилова - старши експерт в РУО - Сливен, Галина Панайотова - член на обществения съвет и родители.

Вдъхновени от добротата, красотата и любовта на Йовковите творби, всички ние, ученици, учители и родители, сме убедени, че заедно можем да достигнем мечтите си и да съхраним традициите и авторитета на СУ "Йордан Йовков" - Сливен

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6Снимка 7Снимка 8Снимка 9Снимка 10Снимка 11Снимка 12Снимка 13Снимка 14Снимка 15Снимка 16Снимка 17Снимка 18Снимка 19