» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Заместник - кметът Пепа Чиликова награди най-добрите спортисти за 2018 г. на Спортно училище „Димитър Рохов“

05 December 2018 15:17, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 5 years ago, number of readings: 805
---

С демонстрации по борба и акробатични съчетания премина тържествената церемония по награждаване на най-добрите спортисти и треньори на спортното училище за 2018 г.

„Нека тези награди Ви бъдат стимул да продължавате да се трудите и с постоянство да бележите още по-високи резултати, не само в спорта, но и в живота. Убедена съм, че днес Вашите треньори, родители и учители се гордеят с Вас“, заяви по време на награждаването заместник – кметът Пепа Чиликова.

За най-добър спортист по спортна акробатика за 2018 г. беше избрана Маринела Иванова която участва в тройка момичета заедно с Петя Георгиева и Гергана Калчева, републикански шампиони тройка жени, до 14 години, а треньор на годината Виолета Бинева.

При борбата – свободен стил за най-добър спортист бе избран Жулиен Иванов –

категория 75 кг, републикански шампион, 5-то място на Европейско

първенство и пето място на Балканиада. За най-добър треньор на годината бе избран Тодор Кънев.

Васил Маринов беше отличен за най-добър спортист по вдигане на тежести. Той е

републикански шампион за кадети до 17 години, кат. + 94 кг. Награда за най-добър треньор на годината получи Пламен Братойчев.

В спорта джудо Теодор Тодоров бе избран за най-добър спортист – трето място на Балканско първенство, юноши младша възраст, кат. 55 кг., а треньор на годината – Илина Стоянова

При леката атлетика Орлин Орлинов получи купата за най-добър спортист, който е републикански шампион в дисциплината троен скок, юноши до 18 години. За треньор на годината беше обявен Атанас Иванов.

За най-добър футболен отбор беше избран ОФК Сливен 2000 – юноши старша възраст – първо място на зонално първенство, член на елитната юношеска група, с треньор на годината Лъчезар Дойчев.

Купи на отличените спортисти връчи и заместник – областният управител Камен Костов, който беше сред официалните гости в зала „Васил Левски. На събитието присъстваха още многократната световна и европейска шампионка и олимпийска медалистка по борба Станка Златева, Ради Добрев - председател на Училищното настоятелство, експерти от РУО – Сливен, спортни деятели, родители, учители, ученици и треньори.

05.12.2018 г.

 

 

 

 

 

Photos

---------------------------------