Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Коледари от ОУ "П.Хитов" в Сливен гостуваха в областната администрация

20 декември 2018 15:12,
Излъчване: Област Сливен преди 5 години, брой четения: 779
Малките коледари представиха традиционни коледни наричания

Деца от Основно училище „Панайот Хитов“ в Сливен гостуваха на областната администрация. Малките ученици представиха традиционни коледни обичаи, песни и наричания. Сурвакаха за здраве зам.областните управители Камен Костов и Димитринка Петкова, секретаря Кирил Аврамов и служителите в администрацията. Пожелаха през Новата година „по Йордановден да има люта, снеговита зима, по Гергьовден из нивята дъжд да напои житата, по Петровден благо слънце да погали всяко зрънце, а Кръстовден да ни свари с препълнени хамбари“. Станеник на коледарите бе директорката на училището Петя Танева.

Камен Костов и Димитринка Петкова благодариха на коледарите, пожелаха им здраве, шестици в училище и много игри. Раздадоха им подаръци и лакомства.

Снимки

Момчетата от групата изпяха коледарска песенДецата сурвакаха за здраве зам.областните управители, секретаря и служителитеМомент от срещатаКоледарите получиха подаръци и лакомстваКоледарите поднесоха приятна изненада за домакинитеСнимка за спомен пред елхатаСнимка за спомен