Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Очаквайте театралната постановка "Всяка година по същото време" на 12 февруари в зала "Сливен"

07 февруари 2019 12:27, Александра Иванова (Наблюдател)
Излъчване: Наблюдател.БГ преди 2 седмици, брой четения: 128
....................................

На 12 февруари от 19.00 часа на сцената в зала "Сливен" очаквайте театралната постановка "Всяка година по същото време" с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля.

 

Автор: Бърнард Слейд , режисьор: Георги Михалков, превод: проф. Андрей Аврамов , костюмография: Петър Митев, сценография: Антония Попова, продуценти: Лилия Грънчарова и Cити Марк Арт Център

 

"Всяка година по същото време" е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест.

 

Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!

 

Майсторската игра на актьорите завладява театралната публика още в първата част на продукцията – "Догодина по същото време" - пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд.