Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен ще вземе участие в международното туристическо изложение "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО" 2019

11 февруари 2019 16:01, Александра Иванова (Наблюдател)
Излъчване: Наблюдател.БГ преди 4 дни, брой четения: 81
Община Сливен

Община Сливен ще участва в международното туристическо изложение "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО" 2019. Събитието ще се състои от 14 до 16 февруари 2019 г. в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР, гр. София. Това съобщи пред Sliveninfo зам.- кметът Стоян Марков.

 

"На това изложение в център "Експо" участваме за първи път от три години. Ще имаме свой щанд, на който ще представим Сливен в четири области.

 

Първата е - Сливен, вековен и красив. Градът, в който се сливат духът на миналото и настоящето. Тук ще бъдат представени всички празници и фестивали от културния календар на Сливен", каза Стоян Марков.

 

Втората част ще представя Сливен като люлка на българската индустрия и възраждане. В нея е отделено специално място за раждането на текстилната индустрия и Сливен като духовен център на българското възраждане, както и обектите от кампанията ни "Стани приятел на Сливен".

 

Третата част е свързана със Сливен като вашето място за спорт, туризъм и атракции. В нея се показват различните международни и национални състезания, турнири и маратони в града ни, които са част и от спортния календар на общината.

 

Четвъртата част представя местата за приятна почивка и добра храна. Тук могат да се намерят хотелите и ресторантите под Сините камъни.

 

"Специално място на щанда ще бъде отделено на крепостта Туида, чиито чуждестранни посетители са нараснали три пъти от нейното откриване до днес. Ръст бележат и българските туристи", каза Стоян Марков/Sliveninfo