Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проект "Осигуряване на ефективна подкрепа за предприемачество" ще бъде представен в Сливен

13 февруари 2019 12:01,
Излъчване: Област Сливен преди 5 години, брой четения: 850

Проект „Осигуряване на ефективна подкрепа за предприемачество“ ще бъде представен на 18 февруари, понеделник, от 16 часа в голямата заседателна зала на областната администрация. Организатори на събитието са ИКТ „Клъстер Бургас“ и Комуникационна агенция „PRoWay“.

Срещата е отворена за всеки гражданин, който желае да започне свой собствен бизнес, нуждае се от подкрепа за реализация на идеята си, има нужда от повече данъчни, финансови и юридически познания или би желал да получи експертна подкрепа и практични бизнес-съвети. Екип на ИКТ „Клъстер-Бургас“ и Комуникационна агенция „PRoWay“ ще запознае присъстващите с възможностите, които предоставят, за качествено практично обучение за начинаещи предприемачи и за индивидуална работа по конкретните бизнес-планове на желаещите.

Срещата в областната администрация е първата от поредица подобни събития, които ще се проведат в Югоизточен район – в областите Сливен, Бургас, Ямбол и Стара Загора.

Проектът "Осигуряване на ефективна подкрепа за предприемачество" се финансира от ЕС чрез Европейския социален фонд по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020.