Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПГПЗЕ "ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ"- СЛИВЕН БЕ ДОМАКИН НА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ " ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ"

19 февруари 2019 16:22, Николай Димитров (ГПЗЕ )
Излъчване: ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" преди 5 години, брой четения: 3826
Среща с екипа по проекта „Вашият глас за Европа“

На 19 Февруари 2019 екипът по проект „Вашият глас за Европа“ посети ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ в рамките на информационната кампания „Ще гласувам за първи път“.

Информационната кампания има за цел да запознае учениците от 12 - ти и 11 - ти клас, които за първи път ще упражнят правото си на вот, с предстоящите избори за Европейски парламент и да популяризира ролята на Европейския парламент за развитие на демократичните процеси в Европейския съюз.

Чрез направените презентации и дискусии екипът на проекта успя да очертае основните постижения на Европейския парламент през последните години и разясни важността на неговите решения за гражданите на ЕС.

Над 35 ученици взеха участиев кампанията, получихаинформационни материали и ще имат възможност да използват стотици печатни издания в новосъздадения „Information EU StopShop”, който ще се поддържа за реализирането на целите на проекта „Вашият глас за Европа“.

Информационната кампания включва посещение на още 4 училища.

Снимки

Среща с екипа по проекта „Вашият глас за Европа“Среща с екипа по проекта „Вашият глас за Европа“Среща с екипа по проекта „Вашият глас за Европа“Среща с екипа по проекта „Вашият глас за Европа“Среща с екипа по проекта „Вашият глас за Европа“