Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Три първи и едно второ място за наши ученици във Фестивала на руската песен и танц

21 март 2019 21:08, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 1865
Фестивал на руската песен и танц

Талантливи ученици от ОУ "Елисавета Багряна" заеха три първи и едно второ място в 18-то издание на Фестивала на руската песен и танц. Събитието се състоя на 21 март във Военен клуб - Сливен. Фестивалът беше посветен на 140-та годишнина от установяване на дипломатически отношения между България и Русия.

На първо място бяха отличени двойките Анна Василева от 3."в" клас и Петя Георгиева от 3. "б" клас и Рая Данева и Габриела Енчева от 3. "в" клас, с ръководител г-жа Ивелина Николова. Второто място беше отредено за Преслава Симеонова от 3. "а" клас, с ръководител г-жа Жана Ташева. Талантливите ни състезатели Елица Николова и Мирослав Стефанов от 2. "г" клас отново показаха отлични умения по спортни танци и се класираха на първо място. Техен ръководител е г-н Али Мехмедов.

Организатори на проявата бяха Областна администрация - Сливен, Община Сливен, Дом на дружбата - Сливен, Дружество за приятелство с народите на Русия и ОНД - Сливен, Военен клуб - Сливен и Регионално управление на образованието - Сливен.

Снимки

Фестивал на руската песен и танцФестивал на руската песен и танцФестивал на руската песен и танцФестивал на руската песен и танцФестивал на руската песен и танцФестивал на руската песен и танцФестивал на руската песен и танцФестивал на руската песен и танц