Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стартира онлайн конкурс за млади предприемачи „Имам бизнес идея!“

16 април 2019 08:48, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 771
---

Областен информационен център - Сливен обявява онлайн конкурс за най-добра бизнес идея. Участие в надпреварата могат да вземат всички ученици на възраст между 14 и 18 години, притежаващи креативно мислене и бизнес идея с потенциал за развитие.

Основната цел на инициативата е да насърчи предприемачеството сред подрастващите, а също и обмяната на опит и идеи между младежи от различни населени места и учебни заведения.

Конкурсът ще се реализира чрез социалната мрежа Facebook. За участие в надпреварата всяко лице следва да запише видео клип, в който да представи своята предприемаческа/бизнес идея и да го изпрати като съобщение до Областен информационен център - Сливен. Всички предоставени видео материали следва да бъдат с продължителност не повече от 2 минути.

Десет от участниците, събрали най-голям брой подкрепа под формата на харесвания, ще получат награда – спийкър, а авторите на двете най-добри концепции ще посетят София Тех Парк на 1 юни 2019 г. Всички награди са осигурени от Дирекция „Централното координационно звено“ към администрацията на Министерския съвет.

Крайният срок за изпращане на видео материалите е 13 май 2019 г., 10.00 часа.

Инициативата е част от кампанията на Европейската комисия „Европа в моя регион 2019“ и се реализира на територията на цялата страна чрез Мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ).

Допълнителна информация относно условията за участие в конкурса може да бъде получена на място в офиса на ОИЦ - Сливен, намиращ се на адрес: бул. „Цар Освободител“ № 1 (в сградата на Община Сливен), по телефон: 044/ 611 145, e-mail: oicsliven@gmail.com или чрез Facebook: Областен информационен център Сливен.

 

Областен информационен център - Сливен е част от Мрежата от 28 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

16.04.2019 г.