Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

НАЦИОНАЛНА ВИКТОРИНА ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО “ДА ЗАПАЗИМ ДЕЦАТА НА ПЪТЯ“ – ОБЩИНСКИ КРЪГ 2019 г.

25 април 2019 10:45, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 5 години, брой четения: 2333
Да запазим децата на пътя

На 24 април 2019 година, сряда, ОУ "Панайот Хитов" бе домакин на Общинския кръг на Националната викторина по безопасност на движението "Да запазим децата на пътя".

В надпреварата се включиха 8 отбора, съставени от по трима участника от V, VI и VII клас от ОУ "Панайот Хитов", ОУ "Д-р Иван Селемински", ОУ "Св. св. Кирил и Методий", ОУ "Юрий Гагарин", ОУ "Елисавета Багряна", ОУ "Братя Миладинови", СУ "Константин Константинов" и ОУ "Христо Ботев", с. Самуилово.

Викторината се проведе в три кръга : отборно решаване на теоретичен тест с въпроси от материал, включен в учебната програма /V-VII клас/ по БД, отборно решаване на теоретичен тест и практическа ситуация за оказване на първа долекарска помощ на пострадал при пътен инцидент и отборно подреждане на пъзели на пътни знаци.

В задачите най-добре се представи отборът на СУ "Константин Константинов", който зае първото място и ще се яви на Националния кръг на викторината. Второ място зае отборът на ОУ "Панайот Хитов", а на трето се класираха учениците от ОУ "Иван Селемински".

Снимки

Да запазим децата на пътяДа запазим децата на пътяДа запазим децата на пътяДа запазим децата на пътяДа запазим децата на пътяДа запазим децата на пътяДа запазим децата на пътяДа запазим децата на пътяДа запазим децата на пътяДа запазим децата на пътяДа запазим децата на пътяДа запазим децата на пътя