Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова ще посети Сливен днес

13 май 2019 09:10, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 4 години, брой четения: 1211
----

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ/ЕНП за Европейски парламент и министър на първото българско председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018г. Лиляна Павлова ще посети Сливен днес /13 май/. Тя ще бъде придружена от народния представител от ГЕРБ и областен ръководител на партията Десислава Танева, и кандидата за евродепутат Камен Костов.

В 12 часа Лиляна Павлова ще се срещне с представители на строителния бизнес от Сливен и региона. Срещата ще се проведе в малката зала на ресторант „Венеция“, който се намира на площад „Александър Стамболийски“ 1.

От 15 ч. кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова ще участва в церемонията по откриване на модерно перално стопанство "Кей Енд Ви" ООД, което се намира в Сливен, на бул. "Банско шосе" 26.

В 16,30 ч. Лиляна Павлова ще открие производствен обект за близо 100 000 кокошки-носачки, финансиран по ПРСР. Стойността на инвестицията е 1 700 000 лв. Обектът се намира в село Панаретовци (на 10 км южно от Сливен).

От 18,30 ч. кандидатите за евродепутати Лиляна Павлова и Камен Костов ще присъстват на Концерт – спектакъл „Европа за нас и ние за Европа“, за представяне на кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ в Драматичен театър „Стефан Киров“ – Сливен. Със свои изпълнения ще участват Дани Милев, Група „Мистик“ и Младежки танцов ансамбъл „Браво“.

Очакваме ви тази вечер от 18.30 ч. в Драматичен театър „Стефан Киров“!