Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Награждаване от кмета по случай 24 май

28 май 2019 12:36, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 5 години, брой четения: 1986
Стефания Андонова

Кметът Стефан Радев се срещна с ученици от Сливен с високи постижения от национални и международни състезания и конкурси. На 48 деца от различни училища и на различна възраст той връчи грамоти и книги. Те са номинирани от училищата, в които учат и от Центъра за подкрепа на личностно развитие Детски комплекс-Сливен. Всички деца са постигнали успехи в областта на науката, изкуството, спорта, професионалните области, в които се обучават.

За поредна година сред децата имаше и представител на ОУ "Панайот Хитов". Стефания Андонова от III клас получи признание за постигнатите успехи и множеството си медали и грамоти от математически състезания. Освен отлична математичка, Стефи се справя и с Английския език с лекота. На провелото се тазгодишно състезание Spelling Bee, тя се класира на второ място и станна най-младата участничка, състезавала се в Областния кръг на надпреварата.

Кметът Радев поздрави децата за успехите, които са постигнали и им честити празника.

На срещата присъстваха и и министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева. Тя поздрави децата, техните учители и родители по повод Деня на българската просвета и култура и славянската писменост 24 май.

Снимки

24 майСтефания АндоноваСтефания АндоноваСтефания Андонова24 майСтефания АндоноваСтефания АндоноваСтефания АндоноваСтефания Андонова