Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Панорама на образованието - Сливен

25 юни 2019 17:05, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 4 години, брой четения: 1863
Панорама на образованието

Ученици от ОУ "Елисавета Багряна" отправиха поздрав към присъстващите на откриването на тазгодишното издание на Панорама на образованието в Сливен. Събитието се проведе в Драматичен театър "Стефан Киров" и беше организирано от Регионално управление на образованието - Сливен, Община Сливен и ЦПЛР - Център за кариерно ориентиране - Сливен.

В програмата се включиха мажоретният състав при училището, групата по интереси с танц "Калинка моя", с ръководител г-жа Жана Ташева, групата по спортни танци, с ръководител г-н Али Мехмедов, както и Алекс Колев с песента на Миро "Душа".

Панорамата на образованието започна при голям интерес. В изложението се представиха 18 средни и висши училища от града, профилирани и професионални гимназии и Дирекция „Бюро по труда“ - Сливен.

Участниците бяха приветствани от заместник-кмета г-жа Пепа Чиликова и началника на Регионалното управление на образованието г-жа Милена Чолакова. Те пожелаха на всички ученици и бъдещи студенти да направят своя информиран, правилен и мотивиран избор.

Целта на събитието беше образователните институции да представят възможностите за прием през учебната 2019/2020 година и условията, които предоставят.

Снимки

Панорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованието