Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен беше домакин на работна среща за подготовката на бизнес каталог „Инвестиционна дестинация Сливен и Ямбол 2019”

03 юли 2019 13:13, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 690
---

По инициатива на кмета Стефан Радев Община Сливен беше домакин на междинна работна среща за подготовката на бизнес каталог „Инвестиционна дестинация Сливен и Ямбол 2019”. На нея беше презентиран проектът на каталога.

„Тази среща е във връзка с проект, по който двете общини работим, в опит да направим общо представяне, разглеждайки двата града и околностите като един икономически център. Идеята е да сме интересни за инвеститорите и да сме много по-значима точка на картата на България. За първи път два областни града се опитват да направят нещо подобно – да се представят заедно“, обясни събитието Стефан Радев. В каталога, който се предвижда да бъде представян на евентуални бъдещи инвеститори, са залегнали точки като инфраструктура, население, образование, заплата и човешки ресурси. Той беше представен от консултантския екип на "Тракия Тех". На срещата присъстваха ключови участници в процеса по подготовката и промотиране на Сливен и Ямбол като притегателен за бизнеса регион, както и представители на различни институции и от двете общини. Предстоят още срещи, свързани с изготвянето и представянето на стратегическата визия на Сливен и Ямбол.

03.07.2019 г

Снимки

------