Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стартира прием по процедура „Изпълнение на демонстрационни проекти в областта на управлението на отпадъците“

16 юли 2019 17:18,
Излъчване: Област Сливен преди 4 години, брой четения: 701

До 26 август 2019 г. ще се приемат проектни предложения по процедура „Изпълнение на демонстрационни проекти в областта на управлението на отпадъците“. Операцията се финансира по Приоритетна ос 2 „Отпадъци“ на ОП „Околна среда“ 2014-2020 г.

Допустими бенефициенти по процедурата са общини, юридически лица със стопанска цел (ЮЛСЦ) и юридически лица с нестопанска цел (ЮЛНЦ), съобщиха от Областния информационен център в Сливен.

Общият размер на безвъзмездна финансова помощ (БФП) за всички одобрени проектни предложения е 9 779 150 лв. Максималният размер на безвъзмездно финансиране, който може да бъде предоставен за реализиране на един проект, е до 391 166 лв. (левовата равностойност на 200 000 евро).

Дейностите, които ще се финансират по операцията, следва да са свързани с третиране само на битови отпадъци и да се отнасят до предотвратяване на образуването им и/или за подготовка за повторна употреба, и/или за рециклирането им.

Пълният комплект документи е публикуван на интернет страницата на Единния информационен портал на Европейските структурни и инвестиционни фондове – www.eufunds.bg, както и на страницата на Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС (ИСУН 2020) – https://eumis2020.government.bg.

С цел популяризиране на условията за кандидатстване по процедурата екипът на Областния информационен център (ОИЦ) - Сливен организира информационно събитие, което ще се състои на 18 юли 2019 г. (четвъртък) от 16 часа в залата на ОИЦ - Сливен.

Мероприятието е отворено за всички заинтересовани лица.

Файлове

Резюме на процедурата [739KB]

Portable Document Format File