Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

"Топлофикация-Сливен" ЕАД с важна информация за началото на отоплителния сезон

11 октомври 2019 15:01, Хюсеин Хюсеинов (Топлофикация-Сливен-инж.Ангел Ангелов ЕАД)
Излъчване: Топлофикация-Сливен преди 4 години, брой четения: 1467
tecinfo

„Топлофикация – Сливен” ЕАД уведомява всички свои абонати, че във връзка с наближаване на отоплителен сезон 2019/2020 година е необходимо привеждането в готовност за работа на вътрешно отоплителните инсталации в техните сгради.

 

За да се избегнат проблеми и нежелани ситуации, е необходимо:

 

▶️ Да бъдат приключени всички ремонтни дейности по вътрешните инсталации.

▶️ Да се отстранят проблемите в сгради, в които мазета, абонатни станции, както и коридори, водещи към тях са наводнени, замърсени или със затруднен достъп.

▶️ Абонатите трябва да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела.

▶️ В случай, на констатиран проблем с електронните уреди, монтирани на радиаторите, е необходимо да се уведоми топлинния счетоводител, който отговаря за тяхната поддръжка.

▶️ Потребителите имат възможност, при желание от страна на всички живущи в етажната собственост, да поискат пускане на отоплението преди настъпване на трайно застудяване и общо включване на централното отопление. За целта е необходимо да представят в Информационния център за обслужване на клиенти заявление и подписано решение от Общото събрание на етажната собственост.

▶️ Детски градини, училища, болници, административни и офис сгради, също могат да поискат предварително включване на отоплението, след писмено заявление от директора на съответното учреждение до „Топлофикация-Сливен“ ЕАД.

 

Ръководството на дружеството пожелава на всички безпроблемен отоплителен сезон!