Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен стартира анкета, записване за приемни дни и подаване на сигнали по електронен път

25 февруари 2020 14:32, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 512
---

Община Сливен стартира анкета за измерване удовлетвореността на гражданите от нивото на административното обслужване. Тя е публикувана в сайта на Общината на адрес - https://mun.sliven.bg/survey Предвидени са шест въпроса, на които всеки, който желае да попълни анкетата, може да отговори. Целта е да се измери клиентската удовлетвореност, като резултатите ще бъдат използвани за подобряване и повишаване качеството на административното обслужване.

Считано от 25 февруари 2020 г. гражданите могат да заявят записване и за приемните дни на ръководството на Община Сливен, изцяло по електронен път, чрез сайта на Общината на адрес - https://mun.sliven.bg/priemni-dni След подаване на заявлението, гражданите ще бъдат уведомявани за резултата от записването.

Община Сливен предоставя и нова възможност – електронна пощенска кутия, чрез която могат да се подават предложения, сигнали и заявления, предоставени са и телефонни номера за връзка с оперативни дежурни на Общината, ОП „Градска мобилност“ и денонощен дежурен телефон за аварии на улично осветление - https://mun.sliven.bg/predlojenia-signali-zayavleniya

Инициативите са част от политиката на кмета Стефан Радев и общинското ръководство за повишаване ефективността на администрацията.

25.02.2020 г.