Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител прие декларация на лекарите от протестния митинг проведен на 01.11.2010 г. в Сливен.

03 ноември 2010 15:58,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1072
снимка

На 3 ноември 2010 г, група лекари от Сливен връчиха на областния управител г-н Марин Кавръков, декларацията от протестния митинг проведен на 01.11.2010 г. в Сливен.

Декларацията е адресирана до министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов, до Министерство на здравеопазването, министерство на финансите, комисията по здравеопазване към Народното събрание.

Г-жа Бянкова сподели, че решението да връчат декларацията на областния управител са взели единодушно. Областният управител е представител на държавата в областта и той е човек, който винаги е бил съпричастен с проблемите на здравеопазването в област Сливен.

Областният управител заяви, че винаги е работил добре с медицинските работници от областта.

Областният управител благодари за работата им по потушаването на епидемиите от грип и морбили в края на 2009 г. и началото на 2010 г.

Той изказа задоволство от работата по изготвянето на здравната карта и здравните реформи в системата на територията на областта.

Областният управител прие декларацията. Той се ангажира през следващата седмица да съдейства за организирането на среща в областна администрация с министъра на здравеопазването. На бъдещата срещата областният управител препоръча на лекарите да са конкретни в исканията си и препоръките към министъра. Реформата в здравеопазването е крайно наложителна и не търпи отлагане.

Публикуваме протесната декларация за да могат гражданите да се запознаят с нея.

 

Снимки

снимкаснимка

Файлове

декларация [29.0KB]

Microsoft Word Document