» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Онлайн конкурс

07 April 2020 10:54, Mariya Pavlova
Emission of: Reg.Hist.Museum-Sliven 4 years ago, number of readings: 459
онлайн конкурс

Всяка епоха притежава своите характеристики и би могла да се опише, както от историческа, така и от технологична, икономическа, политическа, социологическа и други гледни точки. Днес, когато всички ние – малки и големи, сме съпричастни на случващото се в глобален мащаб, а именно борбата с невидимата заплаха от COVID-19, Ви предизвикваме.

 

Регионален исторически музей „Д-р Симеон Табаков“ - Сливен заедно с Художествена галерия „Димитър Добрович“ – Сливен организираме Онлайн конкурс на тема „Спомен за бъдещето - послание до моето Аз“.

 

Конкурсът е насочен към децата и тийнейджърите - от 5 годишна възраст до 19 години включително, като родителите е необходимо да изпратят декларация за съгласие в свободен текст, че разрешават творбата на детето им да се помести в сайта на РИМ – Сливен и ХГ „Димитър Добрович“ – Сливен, и на страниците ни във Фейсбук.

 

Позволените формати са: рисунка, есе, презентация или кратко видео, като всеки участник трябва да изпрати творбата си в електронен вид. Ако е рисунка на хартия, например, е достатъчно да я сканирате или снимате.

 

Краен срок за подаване: 25 май 2020 г.

 

Къде да изпращате творбите: по имейл на museum_pr@abv.bg

 

Очакват Ви много предметни награди и изненади, които се надяваме лично да Ви ги раздадем.

 

Успех!