Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков получи благодарствено писмо от г-жа Елена Кметова, по повод подкрепата...

04 ноември 2010 12:40,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1250
снимка

На 4 ноември 2010 г. областният управител г-н Марин Кавръков получи благодарствено писмо от г-жа Елена Кметова, по повод подкрепата, съдействието и отзивчивостта при провеждане на първото в страната координирано освобождаване на белоглави лешояди и възстановяването на изчезналата популация в Стара планина.

„Нашият екип би искал да Ви благодари сърдечно за участието в първото успешно координирано пускане на белоглави лешояди в Стара планина, в рамките на проект „Завръщане на лешоядите в България”.

Към момента имаме информация за 25 излетели лешояди от всичките 26, които се намират в адапционните волиери във Врачански и Централен Балкан, ПП Сини къмъни и Котленска планина.

Благодарение на Вас, самото събитие, заедно с Първия Фестивал на белоглавия лешояд в Сливен премина при голям интерес от страна на местните жители, националните и местни институции и медии.” се казва в благодарственото писмо.

За наша огромна радост, г-н Янез Поточник, европейския комисар по околна среда към ЕС също изпрати специално приветствие, което можете да видите на следния сайт:

 

&feature=player_embedded#!