Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Приключи цялостното обновяване на Детска ясла № 3

03 юни 2020 14:06, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 525
ясла 3

На изцяло обновени помещения и по-комфортна обстановка ще се радват най-малките граждани на Сливен от Детска ясла № 3.

По време на инспекцията на обновената сграда днес кметът Стефан Радев пожела тя винаги да е пълна с деца, които да растат в уютна среда щастливи и обгрижвани. Той подчерта важността при осигуряването на подходящи условия във възпитателния процес, които включват също най-модерно оборудване и обзавеждане на помещенията. Така и родителите ще бъдат спокойни.

От името на децата и целия екип на яслата директорът Антоанета Тодорова благодари за подкрепата и усилията на Общината, насочени към подобряване на условията за развитието на децата.

„Една дългоочаквана мечта се сбъдна. Няма по-добра инвестиция от тази, която е в името на нашите деца. Община Сливен за пореден път доказа, че те заслужават най-доброто“, каза още Антоанета Тодорова.

Яслата се намира в кв. „Комлука“ и е сред първите, построени в града. Капацитетът й е 48 деца, разпределени в три групи от 1 до 3-годишна възраст.

Дейностите по обновяването на обекта стартираха в края на октомври миналата година. Бяха въведени всички необходими мерки за енергийна ефективност. Външните фасади бяха основно ремонтирани, а също и топлинно изолиране на покрива и хидроизолация. Беше положена топлоизолация на външните стени, подмяна на интериорните врати, витрини и прозорци с нови алуминиеви, сградата разполага и с нов санитарен възел. Подовата настилка в помещенията също беше подменена, сградната водопроводна и канализацинна инсталации и електроинсталациите също бяха ремонтирани. Старата ограда беше подменена с нова.

Средствата за ремонта са осигурени от Община Сливен.

03.06.2020 г.

Снимки

ясла 3ясла 3ясла 3ясла 3ясла 3ясла 3ясла 3ясла 3ясла 3ясла 3