Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

БАСЗЗ направи дарение за МБАЛ „Д-р Иван Селимински“

17 юни 2020 21:59,
Излъчване: Област Сливен преди 3 години, брой четения: 510
Подписването на документите за дарението на областната болница

Българската асоциация на собствениците на земеделски земи направи дарение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен. То е съобразено с нуждите на лечебното заведение и съдържа сертифицирани предпазни костюми за многократна употреба, шлемове и маски за лице, отговарящи на всички необходими стандарти. Председателят на асоциацията Стайко Стайков и изп.директор на болницата д-р Васислав Петров разписаха документите за дарението. Д-р Петров изказа благодарност за навременната помощ, предназначена за лекарите и медицинските специалисти на първа линия срещу коронавирусните инфекции.

Гост на събитието бе областният управител Чавдар Божурски. „За нас е от изключителна важност дарителските акции в подкрепа на болниците, лекарите и медицинските специалисти, които осъществяват лечението на Ковид-19, да бъдат възобновени. Приветствам всяка такава инициатива, защото фактите показват, че коронавирусът все още е сред нас и битката със заразата не е приключила“, заяви Чавдар Божурски. Той допълни, че Областният кризисен щаб е в готовност да окаже пълно съдействие на всички, които желаят да подпомогнат лечебните заведения в епидемичната обстановка.

Снимки

Подписването на документите за дарението на областната болница - 2Новите предпазни костюми за многократна употребаЧаст от дарените предпазни шлемове за лице