Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

LIDL отваря врати в Сливен на 25 ноември 2010.

22 ноември 2010 17:42, Administrator (Sliven.NET)
Излъчване: Туида Нюз преди 5 години, брой четения: 7092
LIDL в Сливен

Новият хипермаркет LIDL отваря врати в Сливен и още 10 града в страната на 25 ноември 2010. Общият брой на новите магазини е 14.

 

В LIDL ще откриете богат асортимент, с доказано качество, на най-добри цени, включително нови хранителни и нехранителни стоки за българския пазар, ще бъдете обслужени бързо и любезно.

 

Всеки четвъртък очаквайте седмична промоция на нехранителни стоки на определена тема – спорт, градина, всичко за дома и др.

 

Информация за предложенията на LIDL ще намирате във Вашата пощенска кутия, на уебсайта на LIDL – www.lidl.bg , по електронната поща (не пропускайте да се абонирате!), в пресата, в електронните медии.

 

Търсете в LIDL синьото лого на Hohenstein върху дрехите! То Ви гарантира 3 важни неща:

- Химическите качества и неналичието на вредни вещества в материалите;

- Физическите качества на дрехата, запазваща функционалната си форма след многократно изпиране според предписанията на производителя;

- Размерите, означени на етикета.

 

В LIDL ще намерите доказани марки стоки в 25 държави. Поради високите изисквания за качество, само производители, гарантиращи високо качество могат да изложат стоките се на щандовете на LIDL. Поради това можете да разчитате на високо качество и на предлаганите от LIDL български стоки.

 

Гордостта на магазините LIDL е фурната за прясно изпечен хляб и собствените марки шоколади.

 

В LIDL ще откриете и разнообразни продукти от собствената марка Linessa. Те са вкусни, полезни и в същото време ниско калорични.

 

Използвайте и Хранителния навигатор върху опаковките на стоките. На лицевата страна на големите опаковки са показани: калоричност, съдържание на захар и мазнини, включително наситени мазнини и сол. При малките опаковки хранителният навигатор е изобразен съкратено. Има и продукти с допълнителна информация – енергийна стойност, белтъци, въглехидрати, от които захари, мазнини, от които наситени мастни киселини, хранителни влакнини, нартий, информация за алергони.

 

Освен с ангажимента си към качеството на продуктите, под надслова «За нашето утре» LIDL се грижи за опазването на околната среда и използва високо – ефективни технологии в своята дейност.

В LIDL ще откриете различни продукти с екологични сертификати. Ето два от тях:

- NatureStep – намира се върху торбичките за многократна употреба, отличаващи се с ускорено разграждане под въздействието на природните условия.

- MCS – показва, че съответният рибен продукт идва от риболовен район, отговарящ на редица стандарти за добро управление и устойчиво развитие на риболова.

 

На специална пресконференция на 16 ноември 2010 Милена Драгийска-Денчева, управител на LIDL България съобщи, че досега в LIDL България са инвестирани над 100 млн. евро. Компанията предвижда през следващата година да построи още супермаркети, като втора вълна на разширението.

Оборудването на един супермаркет включва модерните хладилни витрини и системи, касовите апарати, климатизация. Цената му е около 300 000 евро. Над 1000 кв. метра е търговската площ на повечето магазини в България. Придобитите от LIDL магазини на Plus - 24 в България и 96 в Румъния ще бъдат ребрандирани след Нова година и ще започнат да работят под новата марка възможно най-бързо. Служителите на LIDL са над 1000, уточни Драгийска, а 740 човека работят към момента в Plus.

LIDL разполага със собствена логистична база край град Елин Пелин, в която компанията е вложила 56 млн. лв.

Продуктите, произведени в България ще съставляват 30% от асортимента в хипермаркета.

 

На 22 ноември, понеделник от LIDL ще изненадат бъдещите си клиенти на различни ключови места в страната с оригинални подаръци.

 

Вижте информация и снимки от откриването:

http://new.sliven.net/sys/news/index.php?id=33312

снимка: sliven.net

Снимки

LIDL в Сливен