Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стартира благотворителната кампания „Весела Коледа за всички” под патронажа на областния управител г-н Марин Кавръков

26 ноември 2010 15:59,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1280
"Весела Коледа за всички"

Днес, 26 ноември 2010 г. от 12.00 ч. в областна администрация Сливен стартира благотворителната кампания „Весела Коледа за всички”.

Кампанията се провежда под патронажа на областния управител г-н Марин Кавръков с подкрепата от цялата общественост на област Сливен.

Медийни партньори на кампанията са всички местни, регионални, национални, печатни и електронни медии.

„В навечерието на един от най-големите християнски празници Рождество Христово, магията на тихата и свята рождествена нощ изпълва душите и сърцата ни с топлина и радост и ни прави по-добри и състрадателни. В тази връзка се обръщам към Вас отново с покана за участие в кампанията, като за нейния успех разчитам изключително много на Вашето партньорство. Надявам заедно, да направим и тази Коледа незабравима за всички”, каза областният управител г-н Марин Кавръков на срещата с инициативния комитет и медиите.

С проведената през декември 2009 г. благотворителна кампания „Весела Коледа за всички”, ние доказахме, че можем да създадем празнично настроение за всички в навечерието на светлия християнски празник. Именно тази наша убеденост ни накара за втора поредна година да продължим благотворителната кампания в помощ на децата и възрастните хора в неравностойно положение, които са в най-голяма нужда.

Подробна информация за протичането на благотворителната кампания „Весела Коледа за всички” ще публикуваме на електронната страница на областна администрация.

Снимки

"Весела Коледа за всички""Весела Коледа за всички""Весела Коледа за всички"