Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Промоционални договори за сезон 2020-2021г.

25 септември 2020 15:21, Хюсеин Хюсеинов (Топлофикация-Сливен-инж.Ангел Ангелов ЕАД)
Излъчване: Топлофикация-Сливен преди 3 години, брой четения: 1938
sezon

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

От 28.09.2020г., „Топлофикация – Сливен” ЕАД започва сключване на индивидуални промоционални договори за сезон 2020/2021г.

И този сезон „Топлофикация-Сливен” ЕАД прави значителни отстъпки на своите клиенти, като не изисква да се заплаща топлинната енергия отдадена от сградна инсталация, намаление на цената за битова гореща вода, и отстъпка за отопление.

Всички договори се сключват с краен срок 30.04.2021 г.

В зависимост от начина на разпределение на топлинната енергия в сградата, предлага следните договори:

- Договор 1: За клиенти, на които разпределението на топлинната енергия, се извършва на база отопляем обем - месечният предел за отопление се формира като произведение от инсталирания пълен обем и пределна цена 1,20лв./куб.м. с ДДС.

- Договор 2.1: За клиенти, на които разпределението на топлинната енергия се извършва с ел.разпределители, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 8 %. За тези клиенти ще приложим предел на месечните сметки, формиран от инсталирания пълен обем на имота умножен по 1,20 лева с ДДС.

- Договор 2.2: За клиенти, на които разпределението на топлинната енергия се извършва с индивидуален топломер, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 8 %.

- Пределна цена за отопление за битова гореща вода се запазва в размер на 9,00 лв./куб.м. с ДДС.

Тези отстъпки са валидни за всички наши клиенти, които заплащат редовно месечните си сметки за потребената топлинна енергия в 30 дневен срок.

Предвид удължаване срока на извънредната епидемиологична обстановка в страната, за Ваше улеснение предлагаме сключване на договор и чрез интернет. Предложените договори можете да намерите на следния електронен адрес: https://toplo.sliven.net/forms . След попълване и сканиране изпратете подписания договор на електронен адрес: tecsliven_site@abv.bg . Информация за сключения договор ще получите на Вашия електронен адрес.

Можете да сключите договор и в Информационния център – бул.”Хаджи Димитър” №39 (срещу ДКЦ1), като спазвате необходимите санитарно-хигиенни изисквания.

За спазване на епидемиологичните санитарно-хигиенни изисквания, договори в административната сграда на адрес бул.”Стефан Караджа” №23 няма да се сключват.

За всички, които имат уговорена дата за монтаж на ел.разпределители, договори ще се сключват след тази дата.