Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Обществено обсъждане във връзка с Плана за интегрирано развитие на община Сливен 2021-2027

13 октомври 2020 14:33, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 466

Община Сливен организира обществено обсъждане на резултатите от анализа за състоянието на общината и проекта на стратегическа рамка на План за интегрирано развитие на община Сливен (ПИРО) за периода 2021-2027 г. На 19 октомври 2020 г. от 10.30 ч. в Зала „Май“ на Община Сливен ще се проведе обществено обсъждане на резултатите от анализа на икономическото, социално и екологично състояние, нуждите и потенциалите за развитие на общината и проекта на стратегическа рамка за развитието й до 2027 година.

Целта на обсъждането е да бъде чуто мнението на максимално широк кръг от заинтересовани страни в процеса на структуриране на целите пред развитието на общината, така че да бъдат решени основни проблеми и използвани максимално съществуващите местни потенциали.

Предвид ограничения капацитет на местата в Зала „Май“ и с оглед спазване на противоепидемичните мерки и изискванията при организиране на мероприятия на закрито, е необходимо предварително да заявите участието си на ел.поща: piro.sliven@gmail.com или телефон: 044/ 611 145 до 17.00ч. на 16.10.2020г..

Всички, които няма да имат възможност да присъстват на обсъждането, могат да разгледат направения анализ на икономическото, социалното и екологичното състояние, нуждите и потенциалите за развитие на Община Сливен и да изпратят своите препоръки и забележки на ел.поща: piro.sliven@gmail.com . Анализът е качен на сайта на община Сливен в секция Администрация / Общинско развитие / Проекти и програми / ПИРО 2021-2027.

Разчитаме на Вашето сътрудничество и Ви благодарим за желанието за участие и съдействие!