Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общината стартира онлайн обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Сливен за периода 2021-2027 г.

29 октомври 2020 09:21, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 601
Община Сливен

На 29 октомври в 11 часа Община Сливен стартира дистанционно онлайн обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Сливен за периода 2021-2027 (ПИРО). Ще бъдат представени стратегическата част на Плана и основните проектни предложения по приоритети, които общината ще се стреми да реализира през следващите 7 години. Те са изведени, като са взети предвид резултатите от проведените срещи с фокус групи, от анкетното проучване, набирането на проектни идеи чрез проектни фишове и обсъждането на резултатите от анализа на състоянието на общината и визията, приоритетите и целите за развитие.

С оглед спазване на противоепидемичните мерки и строгите изисквания при организиране на мероприятия на закрито, Община Сливен предприе и организира дистанционно онлайн обществено обсъждане. За да бъде чуто мнението на максимално широк кръг от заинтересованите страни в процеса на структуриране на целите, приоритетите и проектите пред развитието на общината, дистанционното обсъждане ще се проведе в периода 29 октомври – 29 ноември.

Ще бъдат организирани 4 отворени сесии за представяне на Плана с възможност за изслушване на презентация и задаване на въпроси. Датите и часовете за отворените сесии ще са на 29 октомври, на 5 ноември, на 12 ноември и 19 ноември от 11 до 12 часа.

Дистанционното онлайн обсъждане ще стане чрез приложението за видеоконференции – Google Meet .

Всички желаещи да участват в онлайн обсъждането е необходимо предварително (поне два часа преди сесията) да инсталират приложението и направят своята заявка по електронна поща. За всички, които нямат възможност да присъстват на онлайн обсъждането, могат да разгледат направените презентации и вариант на Плана с анализ на икономическото, социалното и екологичното състояние, нуждите и потенциалите за развитие на Община Сливен и да изпратят своите препоръки и забележки до 30 ноември по електронна поща.

Всички документи, свързани с изработването на ПИРО-Сливен 2021-2027 са качени на сайта на община Сливен в секция Администрация/Общинско развитие/Проекти и програми/ПИРО 2021-2027.

За повече информация, предложения и заявки може да пишете на:

piro.sliven@gmail.com или се обадите на телефон: 044/ 611 145

Разчитаме на Вашето сътрудничество и Ви благодарим за желанието за участие и съдействие!