Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Млади джудисти от СА „Биоком” с благотворителна акция в помощ на Мария

03 ноември 2020 12:15, Мирена Стоянова (Спортно у-ще )
Излъчване: Спортно у-ще "Д. Рохов" преди 3 години, брой четения: 744
321

Състезатели от СА по джудо „Биоком” - Сливен и ученици от Спортно училище "Д. Рохов" откликват на призив за помощ, отправен от Средно училище „Константин Константинов” в града.

Както информирахме, младата учителка Мария Димитрова се нуждае от финансова подкрепа, за да се справи със сериозен здравословен проблем. В момента тя е на лечение в Турция, за първия етап са необходими 80 000 лв. След това ще се извърши трансплантация на костен мозък и ще са необходими още средства. „Надяваме се да се включите в каузата, да подадем ръка на Мария в този труден момент и заедно да успеем да върнем щастието в очите на този млад и отговорен учител от нашето училище”, призоваха от СУ „Константин Константинов”.

Спортистите от СА по джудо „Биоком” - Сливен откликват на призива, като днес до 17 ч. организират акция пред Община Сливен. Младежите обявиха, че ще продадат всички спечелени купи през годините и ще дарят събраните средства в помощ на Мария. "Състезатели и треньори заедно решихме да помогнем, дано успеем", изразиха надежда треньорите Божидар Темелков и Стоян Димитров.

Източник: Радио Сливен Нет