» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Село Стара река с благодарност към кмета Стефан Радев за съдействието при почистване на междуселищните пътища

06 January 2021 12:51, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 3 years ago, number of readings: 471
път

Кметът на село Стара река Николай Стефанов изпрати благодарствено писмо до кмета на община Сливен Стефан Радев. Повод за това са оказаните финансова подкрепа и съдействие при почистване на пътната мрежа между селата Стара река, Средорек, Божевци, Изгрев, Зайчари и Ръченица.

По думите на Стефанов, след извършените дейности, автобусите и автомобилите вече могат да преминават спокойно и почистените клони не затрудняват видимостта в района.

„От свое име и от името на жителите на тези села сърдечно Ви благодаря за проявеното разбиране и оказаната финансова подкрепа за почистване на междуселищните пътища. Само благодарение на Вашето съдействие и бърза реакция, пътищата вече са почистени и подготвени за зимния сезон“, пише кметът на Стара река.

В края на миналата година приключи и мащабното почистване на 26-километровия път Сливен – Раково. Беше премахната растителност от Сливен до разклона за местността Абланово, от връх Българка, през Раково, до границата с община Котел. Дейностите бяха извършени по инициатива на кмета Стефан Радев във връзка с повишаване безопасността на движение и намаляване на риска от пътни произшествия.