Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен получи награда от Държавната агенция за закрила на детето за Общностния център за деца е семейства

25 март 2021 17:15, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 494
Пепа Чиликова

Община Сливен получи наградата Отличителен знак „Аз гарантирам щастливо детство“ на Държавната агенция за закрила на детето. Това стана ясно по време на онлайн церемония по награждаване на победителите в надпреварата. Призът беше връчен за устойчиво развитие и високо качество в предоставяните услуги в създадения Общностен център за деца и семейства през 2016 година. До момента в центъра е оказана подкрепа на над 200 деца и семейства. В него работят различни специалисти – логопед, психолог, рехабилитатор, педагог, социален работник, стоматолог, медиатор и др. В него е изградена сензорна стая за деца със специални образователни потребности и лятно училище.

Община Сливен беше номинирана заедно с още 192 институции и организации от цялата страна.

Заместник-кметът Пепа Чиликова благодари от името на кмета Стефан Радев и увери, че Община Сливен ще продължи с предоставянето на качествени социални услуги, най-вече в подкрепа на децата и техните семейства.

Социалният министър Деница Сачева и председателят на Държавната агенция за закрила на децата д-р Елеонора Лилова приветстваха участниците в церемонията и ги поздравиха за всеотдайността, с която работят за децата.