Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН” ЕАД ОТ 22.06.2021 ГОД.

22 юни 2021 13:59, Хюсеин Хюсеинов (Топлофикация-Сливен-инж.Ангел Ангелов ЕАД)
Излъчване: Топлофикация-Сливен преди 2 години, брой четения: 627
suobsthenie Eko 22.06.2021

Консултации по чл. 9 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда с обществеността на община Сливен и неправителствени организация

 

Уведомяваме Ви за инвестиционното си предложение “Промяна в параметрите, при които е издадено комплексно разрешително № 510-Н1/2018 година, актуализирано с Решение № 510-Н1-И0-А1/2019 година“, което ще се реализира в поземлен имот с идентификатор 67338.603.61, гр. Сливен, общ. Сливен, обл. Сливен.

Съгласно Становище на Министерство на околната среда и водите, изх. № ОВОС-88 от 16.06.2021 г. за реализация на горецитираното инвестиционно предложение се изисква разработване на Доклад за оценка на въздействието върху околната среда, като е допуснато провеждане на обща процедура по ОВОС и процедура по издаване на КР.

На този етап предстои разработване на Задание за обхвата и съдържанието на оценката за въздействие върху околната среда за инвестиционното предложение.

Важна част от процедурата е отразяване на становищата на обществеността, както и техните нагласи.

В тази връзка, ако желаете може да изразите вашите мнения, забележки и препоръки за определяне на обхвата на Заданието за изготвяне на ДОВОС.

Информация за характеристиките на инвестиционното предложение и прогнози за очакваните въздействия е публикувана на официалната страница на МОСВ – https://www.moew.government.bg, раздел Превантивна дейност/ОВОС/Съобщения за първо уведомяване/Обявления за инвестиционно предложение (линк към информацията: „Промяна в параметрите, при които е издадено комплексно разрешително № 510-Н1/2018 г., актуализирано с Решение № 510-Н1-И0-А1/2019 г.“ | МОСВ (government.bg))

С цел максимално удовлетворяване на всички интереси, очакваме от Вас в двуседмичен срок да ни изпратите вашите становища, ако имате такива. Те ще бъдат разгледани още при изготвяне Заданието за обхвата на Доклада за ОВОС и по-късно да бъдат оценени от екипа, разработващ доклада.

За въпроси и допълнителна информация:

инж. Иван Владимиров, тел: 0888 396 643, e-mail: ivladim@abv.bg

Файлове

Писмо от МОСВ [1.03MB]

Portable Document Format File