Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Борис Шейтанов вижда перспективи, ако се подаде ръка на младите и българите в чужбина

24 юни 2021 16:57, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 2 години, брой четения: 702
-------

В следващите четири години, при управление на ГЕРБ, страната ни ще стане най-доброто място за живот и правене на бизнес в Европа. Това ще стане като подадем ръка на младите и българите в чужбина. Това заяви в официалния подкаст на ГЕРБ Сливен кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС Борис Шейтанов. Според него младите българи са най-голямото богатство на страната ни и затова ГЕРБ застава заедно с тях, с българите в чужбина и с българския бизнес.

„Младите хора трябва да са активни в обществено-политическия живот на България, за да гарантираме по-добро бъдеще на децата си. Промяната става с нови лица и нови идеи, и ГЕРБ прави това в момента -обновява партията. Основната ми цел е чрез участието ми в политиката, повече млади хора да се приберат в родните си места, защото развитието на малките градове е пътят за по-добра и успешна България“, коментира Шейтанов. По думите му хората очакват след 11 юли да се състави сигурно и стабилно правителство, което да им дава реални решения.

Той определи като абсолютен хаос днешната политическа ситуация в България. „В момента начело на страната са хора, които не са избрани пряко от народа и не работят за благото на българите. Търсят компромати, правят се интриги. А това не е фокусът. Тяхната единствена задача е да се организират и проведат честни избори, а не да обслужват интересите на един – единствен човек. Що се отнася до партиите на промяната, в тях са хора, които вече са познати в политическия живот на страната и не мисля, че те са промяната“, коментира Шейтанов.

Борис Шейтанов призова хората да излязат и да гласуват на 11 юли, за да се въведе ред в хаоса, който цари в момента в страната ни. За него може да се гласува преференциално като се избере номер 5 и преференция 105.

Борис Шейтанов е от първите участници в новите издания на подкаста от кампанията на ГЕРБ Сливен за изборите на 11 юли. ГЕРБ Сливен единствената в страната реализира активна дигитална кампания, с оригинални формати. Чрез тях, по ненатрапчив начин се представят идеите от програмата, както и кандидатите в листата под номер 5.

Още от 2015-а, по време на кампанията на Стефан Радев, ГЕРБ Сливен реализира подобни дигитални активности. Само през тази година сливенската организация има над 40 видеоматериала, а в следващите дни ще продължат да излизат още висококачествени поредици, посветени на кандидатите на ГЕРБ и СДС в общината.

 

Абонирайте се за канала на ГЕРБ Сливен в YouTube, за още ексклузивни материали!

 

ГЕРБ Сливен във Facebook - https://www.facebook.com/gerb.sliven/

 

Официална страница на ГЕРБ Сливен - https://gerb-sliven.org