Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Дейности по универсална превенция извън Националните програми

13 май 2022 11:38, Превантивно-информационен център - Община Сливен (ОбСНВ, ПИЦ - Сливен)
Излъчване: ОбСНВ, ПИЦ-Сливен преди около 1 година, брой четения: 737
Лого

Превантивно-информационен център-Сливен организира и провежда информационно-дискусионни срещи и обучения с цел разширяване и популяризиране превантивната дейност срещу употребата на наркотични вещества и към насочване на ученици и младежи към здравословен начин на живот.

Екипът на центъра провежда обучения с ученици от 5 до 7 клас от ОУ " Христо Ботев" - гр. Сливен по интересни и актуални теми:

"Група, правила на групата. Рисково поведение" и "Употребата на психоактивни вещества. Спорта и изкуствата като алтернативи", в които са включени теоретична част, казуси и ролеви игри.

Като част от дейностите на ОбСНВ, ПИЦ-Сливен по универсална превенция извън Националните програми с учениците от 7 до 10 клас от Спортно училище "Димитър Рохов" - гр. Сливен бяха проведени информационно-дискусионни срещи на тема "Райския газ и вредите от употребата му".

Проведоха се и информационно-дискусионни срещи със студенти от Технически университет-София, филиал гр. Сливен, специалност "Педагогика", с цел запознаване с превантивната дейност и работата с ученици.

Снимки

Ученици 1Ученици 2Ученици 3Ученици 4Ученици 5Студенти