Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Среща на ръководството на областна администрация с представители Конфиндустрия България

23 февруари 2011 14:03,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1473
среща

Днес, 23.02.2011 г. /сряда/ от 10.30 часа, ръководството на областна администрация проведе среща с представители Конфиндустрия България. Конфиндустрия България е сдружение на италианските предприемачи в България.

В делегацията бяха включени директора на Асоцияцията на италианските предприемачи в България г-н Федерико Каси,, териториалния представител за Сливен г-н Даниело Габиони, съветника Габриеле Полоно, г-н Франко Миролио собственик на най – голямата италианска фирма в област Сливен, както и членове на сдружението.

Посещението имаше за цел да се представи дейността на сдружението и да бъдат представени на местните власти, фирмите, които работят на територията на област Сливен. На срещата бе изразено желание за засилване на икономическите контакти с местната делова общност. Италианските представители търсят сериозни фирми и партньори за бъдещи съвместни дейности и проекти. Те считат, че Сливен е стратегическо място, затова представителите на Конфиндустрия България, имат желанието да приложат опита на италианските компании в услуга на местните фирми.

Областният управител направи презентация на област Сливен и представи всички икономически направления като индустрия, селско стопанство, енергетика, туризъм и др., области, в които има потенциал за инвестиции от страна на италианските предприемачи.

Представителите на сдружението помолиха областния управител за съдействие за презентиране в професионалните училища на възможностите за израстване в ерархията на италианските фирми.

Всички присъстващи на срещата се обединиха около идеята да са насърчават хората да работят и живеят в България.

В прикачения файл публикуваме подробна информация за Конфиндустрия България.

Снимки

срещасреща

Файлове

инфо [30.0KB]

Microsoft Word Document