Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

AMD Radeon PRO W7600 и W7500

04 август 2023 10:05, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 9 месеца, брой четения: 608
AMD logo

4 август 2023 г. - AMD анонсира две нови допълнения към серията графични продукти AMD Radeon PRO W7000: графичните карти за работни станции AMD Radeon PRO W7600 и AMD Radeon PRO W7500. Те са проектирани да се справят с основните работни натоварвания в редица професионални направления като медии и развлечения, дизайн и производство и архитектура, инженерство и строителство и др.

 

Новите карти използват революционната технология AMD RDNA 3 и са оптимизирани да предоставят висока производителност, стабилност и забележителна ефективност. Снабдени с 8 GB бърза GDDR6 памет за безпроблемна поддръжка на задачи с интензивно използване на данни и позволяване на рейтрейсинг рендиране с отлична детайлизация и реализъм, тези решения предлагат редица ключови характеристики:

 

• Архитектура AMD RDNA 3 – Включва изчислителни модули с подобрен дизайн, обединяващи рейтрейсинг и AI ускорители, с второ поколение AMD Infinity Cache технология и второ поколение рейтрейсинг технология. Тя също така предлага оптимизации за AEC, D&M и M&E работни потоци за 3D моделиране, анимация, изобразяване, редактиране на видео и обща многозадачност.

• Специализирано AI ускорение – Новите AI инструкции и повишената пропускателна способност с AI осигуряват над 2 пъти повече производителност от предишното поколение RDNA 2 архитектура.

• AMD Radiance Display Engine с DisplayPort 2.1 – С поддръжка на 12-битови HDR цветове и над 68 милиарда цвята, изходите на дисплея поддържат дисплеи от следващо поколение и опции за конфигуриране на няколко монитора, създавайки ултра-потапяща визуална среда.

• Оптимизирана производителност на драйвера и сертифициране за професионални приложения – AMD продължава да работи с водещи доставчици на професионални софтуерни приложения по цялостна програма за сертифициране на приложенията и за да гарантира, че графичните карти AMD Radeon PRO са създадени за натоварващи 24/7 среди и са тествани, за да отговарят на изключителни стандарти.

 

AMD Radeon PRO W7600 и AMD Radeon PRO W7500 ще бъдат налични през третото тримесечие на 2023 г. от глобалните търговски вериги с крайни цени (за САЩ) от $599 и $429 щатски долара. Наличието на продукта в OEM работни станции и асемблирани системи се очаква по-късно тази година.