Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в Котел

04 септември 2023 09:27, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 8 месеца, брой четения: 485
Десетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в Котел

Собственици на емблематичната марка мотори „Harley Davidson“ избраха Котел за своята традиционна двудневна годишна среща. Тя се провежда под мотото „20 години на път“ и се организира от Harley Davidson Club Bulgaria (H-D.C Bulgaria), с подкрепата на най-голямата общност от напълно независими клубове „Harley-Davidson“ в света- Federation Harley-Davidson Clubs Europe.

 

В рамките на два часа „харлитата“ събраха десетки жители и гости на възрожденски Котел, които не пропуснаха възможността да се снимат за спомен с впечатляващите возила.

 

Гостите бяха посрещнати на пл. „Възраждане“ от кмета на Община Котел – Коста Каранашев, който изрази своята радост, че поканата му за провеждането на срещата в Котел е била уважена. Той запозна гостите с историята на града и околностите, след което покани всички членове на H-D.C Bulgaria на осмото издание на мотосъбора в Кипилово, който ще се проведе през 2024 година.

 

След традиционните снимки на площада, моторджиите посетиха музейната експозиция „Котленски възрожденци с Пантеон на Георги Раковски“, след което се отправиха към селата Медвен и Жеравна.

 

Заключителната част на срещата на H-D.C Bulgaria е тази вечер, а специален гост ще бъде Ивайло Ранов – Шеки.

Източник: Община Котел

Снимки

Десетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в КотелДесетки собственици на „Harley Davidson“ пристигнаха в Котел