Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 09.10.2023 г., понеделник

09 октомври 2023 15:54, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 433
Сливен

Майки на деца с увреждания, пациенти и граждани на Сливен за пореден път на 11 октомври ще се съберат в подкрепа на либийския кинезитерапевт Юсеф Алтабиб.

Есенният театрален салон в Сливен се завръща след двегодишно отсъствие заради Ковид пандемията – от 13 до 30 октомври на голямата сцена на Драматичен театър Сливен ще дефилират най-награждавани представления от последния сезон на българската театрална сцена, със звездните актьори Деян Донков, Радина Кърджилова, Албена Ставрева и Любомир Нейков, и Сливенска премиера със сливенските театрални звезди Ивайло Гандев и Димитър Марков.

Четиригодишната Христа Андреева и забулената сова Химера бяха сред атракциите на Националното животновъдно изложение край Сливен този уикенд.

Уникално плесенно овче сирене, което се произвежда само на три места в Европа бе представено на 17-тото Национално животновъдно изложение, което се проведе под мотото „Срещата на елита“.

Сливен ще бъде домакин на Национален годишен форум на тема „Популяризиране на Националната програма за профилактика на оралните заболявания при деца от 0-18 годишна възраст в Република България – форумът ще се състои на 19 октомври в хотел „Национал палас“ – Сливен.

Джудистите на „Биоком“ (Сливен) станаха първи на турнира „Тодор Даракев“ в Пловдив.

Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) постигна успех срещу тима на Сливен с 7:1 в среща от 11-ия кръг на Югоизточната Трета Лига.