Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Топ 10 най-добри презервативи 2023

13 октомври 2023 10:08, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 6 месеца, брой четения: 652
Топ 10 най-добри презервативи 2023

Интимните взаимоотношения между партньорите са нещо красиво, което може да се превърне в проблем при липса на внимание и незаинтересованост. Качествената контрацепция предпазва както жените, така и мъжете от нежелана инфекция в интимната зона. Употребата на презервативи отдавна не се свързва единствено с предотвратяване на нежелана бременност. Защо да ги използваме на ежедневна база и кои са най-добрите презервативи, вижте в следващите редове.

 

Презервативи за интимно здраве

Едни от най-големите предимства на съвремието ни са свободата на словото и достъпа до всякакъв тип информация в интернет пространството. Благодарение на привилегията да се говори и информира, сексът и интимното здраве вече не са тема табу. За ползата от употреба на презервативи могат да бъдат открити достатъчно научни материали. Това, което може да навреди на интимното здраве обаче е незаинтересоваността към другия и невниманието.

 

Искрата на страстта между двама познати или непознати души може да припламне за секунди. В тези моменти е важно да запазим трезвото мислене и да предпазим не само себе си, но и отсрещния. Употребата на кондом предотвратява развитието на папиломни вируси като херпес, гъбични инфекции и предаване на ХИВ. Всички изброени водят не само до здравословни проблеми, но има възможност да застрашат живота. По тази причина изборът на контрацептиви от категория “най-добри презервативи” трябва да бъде задължителен. Голямо разнообразие от такива е налично в следния каталог www.makeup.bg/categorys/781895/.

 

Най-добри презервативи на пазара

Един от безспорните лидери в производството на контрацептиви е брандът Durex. Той печели своите потребители със сигурност, качествени материали и богатство от модели, които дават възможност на всеки да избере и да не жертва удоволствието за сметка на протекцията или обратно. Сред най-предпочитаните Durex видове са:

 

• Durex Classic. Стандартният модел на марката със сигурност влиза в графа “най-добри презервативи”. Неговите стандартна дължина и дебелина дават необходимите сигурност и комфорт, а анатомичната форма и допълнението от лубрикант ги правят предпочитани.

• Durex Pleasuremax. Този вид презервативи е импрегниран с лубрикант, а самият латекс е разработен с ивици и издатини за засилване на сетивните усещания.

• Durex Intense Orgasmic съчетават пунктирана и оребрена повърхност и изтръпващо и охлаждащо усещане за максимално удоволствие и засилване на оргазма.

• Durex Real Feel са проектирани от специален материал, имитиращ допира на кожата за още по-голяма интимност между партньорите, без риск от предаване на венерически болести. Нямат съдържание на латекс за тези с алергични проявления към него.

• Durex Arouser са още един вид от списъка “най-добри презервативи” с оребрена повърхност, като се отличават с нестандартно разположение на ивиците и стимулиране на всяка една зона.

 

Кондом в дългогодишна връзка - да или не

Това, което препоръчват специалистите е употреба на презервативи при моногамните партньори, които са заедно от дълго време. Нежелани инфекции в интимната зона могат да бъдат получени, вследствие на стрес, прием на различни медикаменти или употреба на определени видове интимна козметика. Редовното използване на кондом е препоръчително за предотвратяване на т. нар. йо-йо ефект на препредаване.

 

За да се поддържа желанието, могат да се редуват различни видове от категория “най-добри презервативи”, в която влизат още Durex Invisible, Durex Performa с повече лубрикант или други популярни марки в богатия каталог на MAKEUP. Такъв е брандът Unimil и линията Skyn с бестселъри Skyn Feel Everything Intense Feel, Skyn 5 Senses и Skyn Excitation.

 

Заложете на изпробван и предпочитан вид или се докоснете до нови усещания и разнообразете рутината с нещо различно. Поддържайте страстта помежду си, докато се чувствате защитени.