Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Асим Адемов, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП: Европа се довери на Стефан Радев, нека и жителите на Сливен и общината също да му се доверят

14 октомври 2023 16:15, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 7 месеца, брой четения: 345
-----

Европа се довери на Стефан Радев, затова призовавам жителите на Сливен и общината също да му се доверят на 29 октомври. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, който излезе с призив за предстоящите местни избори. „Запознах се с управленската програма на Стефан Радев и смятам, че тя е най-балансираната и изпълнима в Сливен. А неговата администрация работи най-добре с европейските институции. Взаимодействието с Европа е ключово при реализирането на мащабни проекти и отключването на редица възможности за възползване от европейската солидарност. Затова кандидатурата на Стефан Радев и листата от ГЕРБ в Сливен нямат реална алтернатива. Демокрацията дава право на всеки да споделя възгледите си, а на хората - да избират. Призовавам на 29 октомври жителите на Сливен отново да направят правилния избор и да се доверят на човека, на когото се довери и Европа - Стефан Радев“, заяви Асим Адемов в своето видеообръщение.

По думите му кандидатът на ГЕРБ Стефан Радев, който излиза на местния вот за трети мандат, е един от двамата местни политици, които са разпознаваеми и добре приети на европейско ниво. Другият е Десислава Танева.

„През последните години екипът на Стефан Радев успя да изправи града на крака и да реализира редица добри проекти за Общината. Кметът работи и в трудни времена заради войната, пандемията от КОВИД и нестабилната политическа обстановка. Стефан Радев обаче има подкрепата на Европа. Затова и хората трябва да го подкрепят на 29 октомври“, категоричен е евродепутатът.

За Стефан Радев и силната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате с номер 7 в бюлетината!

 

#РаботимЗаСливен