Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кампания „Чисти ръце“ се проведе пред ученици в СУ „Георги Ст. Раковски“ – Котел

17 октомври 2023 09:35, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 354
Кампания „Чисти ръце“ се проведе пред ученици в СУ „Георги Ст. Раковски“ – Котел

По повод Световния ден на чистите ръце днес в Средно училище „Георги Ст. Раковски“ се проведе здравно-информационна кампания под мотото „Чисти ръце“. Тя е насочена към повишаване на здравната култура сред ученици от 8 и 9 клас и се реализира от Общинска администрация – Котел.

 

Здравният медиатор на общината – Снежа Рандева заедно с медицинския специалист Ирина Димитрова и преподавателя Николай Недков, запознаха младежите с понятия като микроби, лична хигиена, добри и лоши хигиенни навици.

 

Целта на кампанията е да изгради трайни здравословни навици сред учениците, които да спомогнат за запазването, както на тяхното здраве, така и на здравето на техните близки.

Община Котел

Снимки

Кампания „Чисти ръце“ се проведе пред ученици в СУ „Георги Ст. Раковски“ – КотелКампания „Чисти ръце“ се проведе пред ученици в СУ „Георги Ст. Раковски“ – КотелКампания „Чисти ръце“ се проведе пред ученици в СУ „Георги Ст. Раковски“ – КотелКампания „Чисти ръце“ се проведе пред ученици в СУ „Георги Ст. Раковски“ – КотелКампания „Чисти ръце“ се проведе пред ученици в СУ „Георги Ст. Раковски“ – Котел