Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Гласът на младите: Само ГЕРБ развиват града към по-добро

17 октомври 2023 16:28, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 6 месеца, брой четения: 429
----

В настоящата кампания ГЕРБ предлага над 50% обновена листа с кандидати за общински съветници. Към утвърдените професионалисти има и редица млади имена като хореографа Виолина Попова (преференция 127). Тя смята, че ще бъде полезна в развитието на културата и изкуствата в общината. По думите й на 29 октомври трябва да изберем ГЕРБ с номер 7, защото единствено те развиват града към по-добро и могат да надградят постигнатото.

С подобна мотивация за участие в изборите влиза и Белин Долушанов (преференция 137). В момента той завършва висшето си образование, но е твърдо решен да се развива в града под Сините камъни. Според Долушанов трябва да продължим икономическото, инфраструктурното и културно развитие на града. С нова енергия се включва и бакалавъра по счетоводство и контрол Хермина Петрова. В последните години Хермина е сред най-активните в откритата приемна на ГЕРБ, а ако бъде избрана за общински съветник с преференция 138 ще работи за това Сливен да бъде един красив и зелен град.

“Кандидатите на ГЕРБ притежават интелекта, уменията и знанията да работят за дългосрочното развитие на общината във всички сфери на живота” е мнението на Силвия Маринова, за която сливналии могат да гласуват с преференция 139.

С ясна мотивация в листата на ГЕРБ влиза и Христо Борисов (преференция 115). За него ГЕРБ е партията, която залага на качествени и можещи хора, а това означава, че работата, която им предстои, ще бъде свършена по най-добрият начин.

“Съгласих се да стана част от силния отбор на ГЕРБ, защото сме екип със знания, опит, умения и желание за работа. Поемаме само тези ангажименти към хората, които можем да изпълним”, заявява текстилният инженер Йордан Стефанов (преференция 113).

Доказателство за развитието на младите хора в местната власт е и Христо Котов (преференция 106). Познат като общински съветник, ангажиран с проблемите на кв. “Речица” и Кермен, Христо е и директор на Младежкия дом и от години е ангажиран с политики, създаващи възможности за живот и развитие на младите в Сливен.

За по-добра градска среда, по-добри условия за живот на младите семейства, повече и по – приветливи места за отдих и почивка работи и Милен Петков, преференция 119. Той е амбициран да работи в нов мандат за изграждането на нови места за отдих и почивка, развитие на Индустриалния парк и по-добра инфраструктура.

За да изберете Стефан Радев и младата листа на ГЕРБ Сливен, гласувайте на 29 октомври с номер 7 в бюлетините за кмет и общински съветници.