Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

КОД призова за подкрепа за кандидата на ГЕРБ Стефан Радев

01 ноември 2023 17:06, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 6 месеца, брой четения: 456
-----

Консервативно обединение на десницата /КОД/ заявява отново категоричната си подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев. Това заяви адвокат Димитър Сяров, който е областен председател на КОД.

„Аз още преди осем години подкрепих Стефан Радев, когато излезе за първи мандат. Тогава в качеството си на областен управител и представител на Реформаторския блок, дадохме подкрепата си за г-н Радев. Той оправда доверието ни. Показа с работата си, че тази подкрепа е била навременна и абсолютно оправда нашите очаквания. Днес като областен председател на Консервативно обединение на десницата и като човек, който активно се занимава с политика заявявам подкрепата си за Стефан Радев“, каза Димитър Сяров.

Той бе категоричен, че и в двата си мандата Стефан Радев по практичен и последователен начин е успял да подреди финансите на Общината. „Стефан Радев е единственият кмет на Сливен, който след демократичните промени в страната върна доверието на Европа към управлението на общината. Той върна достойнството на нашите съграждани – наследници на велики българи, родени в Сливен. Със своята експертиза и опит Радев преодоля най-големите кризи на града и общината. Сливен няма време за губене или връщане към останалите в миналото финансови проблеми, несигурност и изолация“, каза още Сяров.

„Уважаеми съграждани, подкрепете г-н Стефан Радев с номер 7 в неделя заради неговия професионализъм и отдаденост в полза на града и хората, които живеят тук“, призова Димитър Сяров.

За да се реализира амбициозната програма на Стефан Радев и ГЕРБ Сливен, гласувайте на 5 ноември с номер 7 в бюлетината.