Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 13.11.2023 г.

13 ноември 2023 10:32, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 355
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 10.11.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 13.11.2023 Г.

 

Сливен: 46-годишен водач на лек автомобил „Форд Фокус“, жител на община Стралджа, е хванат да управлява след употреба на алкохол много над допустимото. Проверката е извършена на 10 ноември в района на кръстовище „Петолъчка“. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 2,00 промила. Водачът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Неправоспособен 41-годишен водач на лек автомобил „Мазда 6“, който вече има наложено административно наказание за управление на МПС, е хванат да управлява в град Сливен на бул. „Бургаско шосе“. Проверката е извършена около 02,30 часа днес от полицейски патрулен екип на РУ-Сливен. Водачът е жител на община Попово, не притежава свидетелство за управление на МПС. Има влязло в сила наказателно постановление за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство.

 

Криминалисти на РУ-Сливен работят по сигнал за взломна кражба от частен дом. На 10 ноември неизвестен извършител е проникнал в жилището на 53-годишния заявител и е извършил кражба на телевизор „Самсунг“. Извършен е оглед, предприети са издирвателни и процесуално-следствени действия. Образувано е досъдебно производство.

 

Твърдица: Криминалисти на РУ-Твърдица са задържали 46-годишен мъж, който е причинил смъртта на домашно животно-куче. Сигналът е подаден на 10 ноември, около 18,00 часа, от 52-годишния собственика. Той е заявил, че едно от кучетата, които охраняват негов стопански обект в местността „Студената вода“ в землището на община Твърдица, е застреляно. След проведените издирвателни действия извършителят е установен и задържан. Той е мъж на 46 години от град Твърдица, без криминални прояви. Задържан е за 24 часа. Иззето е оръжието- ловна пушка, законно притежавана. Образувано е досъдебно производство.