Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 23 сигнала за произшествия в дните от 17 до 20 ноември

20 ноември 2023 10:31, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 280
pixabay.com

На 18 ноември е оказана техническа помощ при отстраняване на паднали клони, дървета и ламарини от екипи на РСПБЗН в Сливен/6/, Нова Загора/2/ и Твърдица/1/. Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в комини на къщи, отпадъци и сухи треви в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

 

На 18 ноември, в 16,25 часа, в дежурната част на РСПБЗН-Твърдица, е получен сигнал за пожар в апартамент, намиращ се в жилищна сграда в кв. „Нов живот“ в град Твърдица. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Твърдица. В жилището е намерена починала жена на 81 години. Причинени са материални щети- черна и бяла техника, домашно имущество, 100 кв.м. опушени стени. Местопроизшествието е посетено от дежурно-оперативна група към РУ-Твърдица. Причината за пожара е в процес на установяване.

 

На 18 ноември, в 10,05 часа, е получен сигнал за запален лек автомобил. Произшествието е станало на бул. „Хр. Ботев“ в град Сливен“ по време на движене, поради техническа неизправност в двигателя на лек автомобил „Фолксваген Пасат“. Пожарът е ликвидиран от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Причинени са щети по двигателя. Спасена е останалата част от автомобила.