Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Броени дни до концерта на младите виртуози Хасан и Ибрахим Игнатови в Сливен

27 ноември 2023 15:13, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 284
Броени дни до концерта на младите виртуози Хасан и Ибрахим Игнатови в Сливен

ЧУВСТВЕНО, НЕПОВТОРИМО, КЛАВИРТУОЗНО - такова изживяване очаква публиката в Сливен с концерта на невероятните млади пианисти на България Хасан и Ибрахим Игнатови! Денят е 4 декември, понеделник. Магичното музикално пътешествие е с начало 18:30 часа, в зала „Зора”.

Подарете си вълшебни минути с най-иконичните клавирни произведения на Шопен, Лист, Рахманинов, Равел и Хачатурян - една истинска музикалната приказка, разказана изпод пръстите младите виртуози.

Само преди дни Хасан и Ибрахим Игнатови затвърдиха класата си на световни музиканти, влизайки в Топ 10 на международния конкурс Étoiles du piano във Франция, сред конкуренция от 350 пианисти от цял свят! И накараха България да се гордее за пореден път със своите таланти.

Концертът им в Сливен е част от специалното им зимно турне и включва произведения, с които защитиха клавирното си майсторство в международния конкурс.

Какво по-добро начало на дните, в очакване на най-топлите и уютни празници! Подарете си преживяване, заредени с позитивна емоция в навечерието на Коледа!

Билети за концерта може да заявите на тел. 0898332235 и 0876694083 или на място - на касата в Галерия „Сливен” (бул. „Цар Освободител” 7).

Проектът „КЛАВИРТУОЗНО” – МУЗИКАЛНИ БИСЕРИ НА ПИАНО ОТ ХАСАН И ИБРАХИМ ИГНАТОВИ” се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата.