Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 11.12.2023 г.

11 декември 2023 10:16, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 286
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 08.12.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 11.12.2023 Г.

 

Котел: Проверки на ловци, излезли на ловен излет, са извършени от служители на РУ-Котел и РДГ-Сливен. Акцията е проведена на 10 декември за времето от 06,00 до 15,00 часа на територията на РУ-Котел, относно правилното носене на ловно оръжие и спазване разпоредбите на ЗОБВВПИ и ЗЛОД. Проверени са 54 ловци от 4 ловни групи. Нарушения не са констатирани. С цел превенция са съставени протоколи за предупреждение.

 

Сливен: 28-годешен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Пежо 207“, е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 23,45 часа в град Сливен от нощен патрулен екип на РУ-Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: На 10 декември, в 19,20 часа, в дежурната част на РУ-Нова Загора, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие. Инцидентът е станал в село Полско Пъдарево. Лек автомобил „Пежо 207“, управляван от водач на 19 години от град Нова Загора, се е ударил странично в крайпътно дърво. От произшествието са пострадали водачът и 23-годишен мъж от село Полско Пъдарево, пътник в автомобила. Двамата са транспортирани до болнично заведение в град Сливен за оказване на медицинска помощ. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на Районните служби в Нова Загора, Котел и Твърдица са се отзовали на 4 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Оказана е една техническа помощ при пътно произшествие от екип на РСПБЗН-Нова Загора. Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, от екипи на РСПБЗН-Котел и Твърдица.