Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Предстои избор на зам. председатели на местния парламент в Сливен

10 януари 2024 13:30, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 3 месеца, брой четения: 160
Sesiq

Поредна сесия на Общински съвет-Сливен предстои този четвъртък, 11 януари. 24 са точките към момента в предварителния дневен ред. Те са предимно рутинни и се отнасят до определяне на представители на местния парламент и на Общината в различни местни, национални организации и сдружения. Сред тях попадат Националното сдружение на общините в България /НСОРБ/, Националното сдружение на председателите на общински съвети в Република България /НАПОС-РБ/, Регионалната асоциация на общини „Тракия“ /РАО „Тракия“/ и др.

На заседанието ще бъдат определени и съставите на Комисиите - към Общински фонд „Ин витро“, по стипендиите и по символика. Общинските съветници предстои да изберат един или няколко зам. председатели на местния парламент, както и да определят новия състав на Управителния съвет на Общински фонд „Култура“.

И в този дневен ред е включена план-сметката за чистота за настоящата година. Изменението на правилника за организация и дейността на Общинския съвет също ще бъде разгледано и гласувано.

В дневния ред са включени още разпоредителни сделки с общинско имущество, отпускане на финансови помощи и утвърждаване на миналогодишните отчети на Комисията по символика и на Общински фонд „Култура“.

Сесията ще започне от 9 ч. в зала „Май“.

Предварителните материали за заседанието може да намерите на посочения линк: https://obs.sliven.bg/uploads/7F7C6B7A0485258F964618E7077ECB53