Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Започна кампанията за събиране на местните данъци и такси в община Сливен за 2024 година

15 януари 2024 10:15, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 3 месеца, брой четения: 249
Започна кампанията за събиране на местните данъци и такси в община Сливен за 2024 година

Започна кампанията за събиране на местните данъци и такси в община Сливен за 2024 година, съобщават от Дирекция "Местни данъци и такси". Гражданите и фирмите, които внесат цялата сума за годината до 30 април, ползват отстъпка от 5 процента. Дължимите местни данъци и такси могат да бъдат заплатени и на две вноски – до 30 април и до 31 октомври.

 

Плащанията могат да се извършват на касите в Дирекция „Местни данъци и такси“ в сградата на Общината, която работи от 8 до 17 часа, на касите в кметствата, на касите на "EasyPay", "FastPay", "Български пощи" и във всяка търговска банка. При плащане с банков превод се посочва кода на задължението и банковата сметка в Общинска банка АД - BG03SOMB91308428713744. Плащания могат да се извършват и чрез виртуален ПОС (през сайта на Община Сливен - необходим е ПИН код, който се издава безплатно в дирекцията лично или на лице с нотариално заверено пълномощно, както и чрез Квалифициран електронен подпис - КЕП).

 

Всеки данъкоплатец може да получи безплатен ПИН – код от дирекцията на място, чрез който да проверява задълженията си чрез сайта на Община Сливен. Проверка за задълженията може да бъде извършена чрез индивидуален ПИК и в платформата на НАП.

 

ПРЕСЦЕНТЪР

Община Сливен